Bekijk de tutorial hier beneden inclusief video

Hoe bouw je met Nanoblocks tutorial en video

Je hebt zojuist je bestelling ontvangen, de mooiste Pokemon Nanoblocks of de nieuwste Titanic van Nanoblocks, een grote nieuwe uitdaging. Je vraagt je af “Waar zal ik beginnen?” Twijfel niet langer lees snel door voor een handige tutorial, meer van dit soort tips en tricks? Houd onze blog, Instagram en Facebook in de gaten voor meer van dit soort handige tutorials!

Waar begin je?

Wanneer je voor het eerst begint met Nanoblocks bouwen, kun je het beste kiezen voor een makkelijke creatie. Bij elke bestelling zit een gedetailleerde handleiding om zo makkelijk mogelijk de Nanoblocks creaties te maken. Wanneer je als beginner meteen een grote creatie kiest, is de kans groot dat je snel de draad kwijtraakt door de hoeveelheid blokjes, je snel het overzicht kwijtraakt en vervolgens stopt met je creatie. Dat is natuurlijk erg jammer en dat is helaas weggegooid geld.

1. Sorteren

Sorteer als eerste alle blokjes bij elkaar, er zijn veel mogelijkheden om ze te sorteren bijvoorbeeld op dezelfde kleur of op de precies dezelfde blokjes, ik raad aan om alle blokjes die hetzelfde zijn naast elkaar of eventueel in een plastic zakje of een handig sorteerdoosje van Nanoblockswinkel.nl te doen!

2. Bouwen

Begin bij het begin zal ik zeggen, het is het meest logische wat je vandaag waarschijnlijk hebt gelezen maar begin onderaan met het bouwen van je creatie. Houdt één compartiment aan, vaak zie ik dat bij beginnende bouwers dat ze op verschillende plekken beginnen een voorbeeld; ze beginnen met een onderkant maar maken ondertussen ook de bovenkant van hun gebouw. Vaak raken ze dan de kluts kwijt, mijn tip is begin onderaan en werk rustig aan naar boven!

3. Pauzes

Natuurlijk ben je erg enthousiast als je je Nanoblocks hebt ontvangen van Nanoblockswinkel.nl en sta je te popelen om te beginnen met je Nanoblocks creatie. Vaak zie ik dat beginnende bouwers eraan beginnen en direct 2 á 3 uur bouwen achterelkaar zonder een pauze, ik raad aan om elk half uur even een kleine pauze te nemen om de hersenen te laten ontspannen en even iets te eten of te drinken en even rust nemen. Als de pauzes worden genomen en je erg ontspannen weer begint aan je creatie denk je vaak meer helder na en lukt het maken van de Nanoblocks creatie makkelijker!

4. Wees trots op jezelf!

Zodra je klaar bent met je Nanoblocks creatie kan je erg trots zijn op jezelf, aangezien Nanoblocks 10x zo klein zijn als Lego is het lastiger om alles in elkaar te zetten! 

Klaar wat nu?

Nu kan je kiezen waar je je creatie tentoonstelt, in je slaapkamer, woonkamer, keuken? Allemaal mooie plekken, het mooiste is natuurlijk als je je creatie in een mooie Nanoblockwinkel.nl display doos tentoonstelt. Kijk in ons assortiment voor de mooiste display dozen en andere Nanoblocks creaties om je Nanoblocks familie verder uit te breiden!

Bekijk de handige bouw video!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Pokemons

Koffing

14.50

339 8cm 8,5cm

Pokemons

Bulbausar

14.50

330 7,5cm 5,5cm

Pokemons

Dragonite

14.50

194 6.8cm 7.5cm

Pokemons

Charmander

14.50

332 8cm 9,5cm

Pokemons

Pikachu

14.50

320 8cm 9,5cm

Pokemons

Piplup

14.50

370 8cm 12cm

Pokemons

Meowth

14.50

321 8cm 9,5cm

Pokemons

Mudkip

14.73

380 8cm 12cm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *