Bekijk de eerste bouw blog

Bouw blog #1 Nanoblocks Stormtrooper bouwen

In deze eerste blog van velen beschrijven wij in details en met foto’s hoe wij verschillende Nanoblock creaties maken, in de eerste blog maken wij de Nanoblocks Stormtrooper! Benieuwd naar meer van dit soort te gekke Nanoblock figuren? Bekijk ons uitgebreide assortiment!

1. Sorteren

De tip die wij aan iedere beginnende bouwer geven is sorteer de steentjes aan het begin, dat scheelt het meeste tijd en dat maakt het het makkelijkst en het meest overzichtelijk.

2. Bouw van onder naar boven

Onderaan beginnen is de essentie van een goede creatie. Het is erg verleidelijk om verschillende onderdelen tegelijkertijd in elkaar te zetten, dat is een afrader. Zo verlies je het overzicht en raak je de klust kwijt. Steentjes kwijt geraakt? Geen zorgen in elk zakje zitten reserve bouwstenen!

3. Het hoofd

Het hoofd is meestal het meest ingewikkeld om in elkaar te zetten, in dit geval is daar wat geduld voor nodig, precisie maar met een schitterend eind resultaat

4. Samenvoegen en het eindresultaat

Uiteindelijk is het het laatste deel de twee stukken samenvoegen en genieten van jouw creatie. Deze stormtrooper waren wij ongeveer twee uur bezig, dat is met de tijd samen gerekend van het sorteren van de steentjes. Wij hebben deze Nanoblocks Stormtrooper gebouwd onder het genot van een beetje drinken en een rustig achtergrondmuziekje! Zeker een aanrader! 

Waarom Nanoblockswinkel.nl?

Wij bieden de beste klantenservice in de markt! Wij zijn pas tevreden als al onze klanten 100% tevreden zijn. Vandaag besteld is dezelfde dag nog verzonden! Bij ons kan je veilig achteraf betalen, wij zijn 24/7 bereikbaar en je weet altijd met wie je te maken hebt op Nanoblockswinkel.nl!

In onze volgende blog geven wij een uitgebreide bouw blog over de Nanoblocks Darth Vader, benieuwd naar meer van dit soort populaire Nanoblocks creaties? Bekijk onze winkel! Voor meer blogs houd onze blogInstagram en Facebook in de gaten.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Pokemons

Dragonite

14.50

194 6.8cm 7.5cm

Pokemons

Bulbausar

14.50

330 7,5cm 5,5cm

Pokemons

Koffing

14.50

339 8cm 8,5cm

Pokemons

Mudkip

14.73

380 8cm 12cm

Pokemons

Charmander

14.50

332 8cm 9,5cm

Pokemons

Meowth

14.50

321 8cm 9,5cm

Pokemons

Piplup

14.50

370 8cm 12cm

Pokemons

Pikachu

14.50

320 8cm 9,5cm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *